Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΑΣΟΚ - Ολυμπιακός σημειώσατε X


“Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό. Εχει πάντοτε τεράστιο πάγκο

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε τα 10 σημεία που μοιάζει το ΠΑΣΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε βεβαια ο αντιπρόεδρος να εννοούσε τον Ολυμπιακό Πειραιώς και όχι τον Ολυμπιακό Αντίς Αμπέμπα (θρυλική ομάδα των ομογενών μας στην Αιθιοπία).

  
  1. Ο Ολυμπιακός έχει «πλούσιο πάγκο». Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μην έχει «πλούσιο πάγκο» αλλά είναι κόμμα με στελέχη που φορούσαν ζιβάγκο, κολυμπάνε στο φράγκο και από το πολύ σκύψιμο στην τρόικα έχουν πάθει λουμπάγκο…..
  2. Ο Ολυμπιακός έχει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Άριελ Ιμπαγάσα και στο ΠΑΣΟΚ φωνάζει ο ένας υπουργός τον άλλο  «A, ρε μπαγάσα».....
  3. Ο Ολυμπιακός τη δεκαετία του 90 είχε πολλές επιτυχίες, έχοντας στο τιμόνι της διοίκησης του τον Σωκράτη και ο Σωκράτης είχε πολλές επιτυχίες έχοντας στο τιμόνι της διοίκησης της χώρας το ΠΑΣΟΚ….
  4. Ο Ολυμπιακός παίζει σύστημα 4-4-2  γιατί μόνο αυτό ταιριάζει στο DNA των “γεννημένων πρωταθλητών”. Το ΠΑΣΟΚ  παίζει με τους συνταξιούχους το σύστημα 3 και 60 και ξερό ψωμί.
  5. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής παίζουν κάθε χρόνο Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός.  Οι παλαίμαχοι βουλευτές του  ΠΑΣΟΚ παίρνουν κάθε μήνα  οκτώ συντάξεις και άσε τους άλλους να ταλαιπωρούνται ………
  6. Oι αδερφοί Ανδριανόπουλοι ήταν ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού και βοήθησαν το σύλλογο να γίνει δημοφιλής σε όλη την επικράτεια. Πολλά χρόνια αργότερα ένας άλλος Ανδριανόπουλος ήταν στο δημοφιλές ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
  7. Οι παίχτες του Ολυμπιακού είναι γνωστοί ως «παιδιά του Πειραιά». Τα μεγαλοστελέχη του κινήματος είναι γνωστά και ως «παιδιά που θέλουν δωρεά» και που βολεύουν τα παιδιά τους από «γενεά σε γενεά»……
  8. Στόχος του Ολυμπιακού  είναι να προσφέρει στο κοινό του γκολ και θέαμα. Το ΠΑΣΟΚ μας πρόσφερε τόσα χρονια άρτο και θεάματα. Τώρα μας έκοψε τον άρτο κι είμαστε για κλάματα…..
  9. Οι κακές γλώσσες λένε ότι πολλοί έκαναν καριέρα περνώντας από την «παράγκα» του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Aλλοι στο ΠΑΣΟΚ έκαναν καριέρα περνώντας από την «παράγκα» του Σίμου του Υπαρξιστή στου Ψυρρή…..
  10. Όσοι δεν συμπαθούν τον Ολυμπιακό, έχουν να λένε για τα «πέτσινα» πέναλτι που κέρδιζε συνέχεια η ομάδα. Ευτυχώς στο ΠΑΣΟΚ πέταξαν νωρίς τα πέτσινα μπουφάν,  όχι όμως τις  πέτσινες υποσχέσεις και τώρα μας στήνουν στα 11 βήματα.
Έχουμε καλο τερματοφύλακα; Δε νομίζω…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου