Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αφροδίτη στην Παρθένο..........


O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του REAL FM 97,8 ότι  «ο Στρος Καν δεν είναι παρθένα, είναι έμπειρος πολιτικός».

Φυσικά και δεν είναι παρθένα ο γάλλος πολιτικός, αν ήταν θα τον έλεγαν "Χουάνα, η παρθένα" και όχι Ντομινίκ. Aν και πολλοί δικοί μας πολιτικοί κάνουν τις "μωρές παρθένες". Για κάποιους από αυτούς ταιριάζει το "από μπροστά παρθένα κι από πίσω…  τα τρένα της αλλαγής". Α, όλα κι όλα. Οι πολιτικοί μας είναι παλαιών αρχών. Η τιμή είναι τιμή (20 - 30 % στην τσέπη) και το κούτελο πρέπει να το έχουμε καθαρό. Για παράδειγμα  υπάρχει ακόμη  και υπουργός που θα μείνει παρθένα μέχρι να γίνει ο γάμος. Όχι ο γάμος ο δικός του, αλλά ο γάμος της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και των άλλων δημοσίων επιχειρήσεων με τους εκλεκτούς γαμπρούς από το Λονδίνο, το Μόναχο και τις άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. 
Ταυτόχρονα θα καταθέσουμε και κάποιες προτάσεις για να ξαναγίνει η πολιτική ζωή του τόπου αγνή, τίμια και αμόλυντη. Μπορούμε για παράδειγμα να απαιτήσουμε από τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής, να σταματήσουν να έχουν καταθέσεις στην Eλβετία και να μεταφέρουν τις αποταμιεύσεις τους, στους Παρθένους νήσους. Παράλληλα με νομοθετική ρύθμιση  επιβάλλεται να λαδώνονται μόνο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Να καταπατούν και να χτίζουν μόνο σε παρθένα δάση και όχι να κάνουν στάχτη  ότι τους καπνίσει. Η αντιπολίτευση να  καταθέτει επίκαιρες ερωτήσεις μόνο όταν έχουμε  Πανσέληνο στην Παρθένο. Υπουργός οικονομικών να γίνεται μόνο αυτός που έχει ωροσκόπο Παρθένο και μπάρμπα στην Κορώνη. Με αυτό τον τρόπο θα περάσουμε από τον αστερισμό της κρίσης και των αναδιαρθρώσεων στον αστερισμό της Παρθένου.
Τέρμα πια οι μηχανορραφίες… σειρά έχουν οι παρθενορραφίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου