Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Χρόνια Πολλά Γιώργο Χουδαλάκη

Σήμερα 2 Μαϊου έχει  γενέθλια ο Γιώργος Χουδαλάκης. Χρόνια του πολλά, να έχει πάντα υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Εμείς θα του ευχηθούμε  να τα εκατοστήσει  αν και στη σημερινή Ελλάδα έτσι που την κατάντησαν, μπορεί να ευχηθείς σε κάποιον να γίνει 100 χρόνων και να παρεξηγηθεί. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί επιλέξαμε την ημέρα των γενεθλίων του Γιώργου Χουδαλάκη για να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και όχι την ονομαστική του γιορτή, που ήταν λίγες μέρες νωρίτερα. Ο λόγος είναι απλός. Αν το κάναμε, υπάρχουν πολλοί Γιώργηδες στην πολιτική ζωή της χώρας μας, στον εκδοτικό χώρο, και την παγκόσμια σκηνή με το όνομα George που θα παραξηγούνταν, λέμε τώρα, αν τους ξεχνάγαμε. Ενώ τα γενέθλια είναι μια πιο προσωπική γιορτή.  
Tην ίδια ημέρα με τον έμπειρο δημοσιογράφο στις 2 Μαϊου γεννήθηκαν  επίσης η Αικατερίνη η Μεγάλη, αυτοκράτειρα της Ρωσίας, o Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Αλεξάντρ Κερένσκι, σοσιαλδημοκράτης πολιτικός και τελευταίος πρωθυπουργός των Ρωσίας πριν από την άνοδο των μπολσεβίκων στην εξουσία. Από τις τρεις  προσωπικότητες θα τολμούσα να πω ότι είναι πιο κοντά στον τελευταίο μια και έχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι υπήρξε και αυτός θύμα όχι των μπολσεβίκων αλλά των διαγραφών της Κ.Ν.Ε. τη δεκαετία του 1980.
Έγκυρος και έγκριτος δημοσιογράφος, αξιόπιστος συνομιλητής, καταξιωμένος με πολυετή πείρα στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες, ανήκει σε αυτή την κατηγορία των λίγων, που εμποδίζουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να τσουβαλιάσει όλους τους δημοσιογράφους κάτω από το συνθημα «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι».To ερώτημα για τον κύριο Χουδαλάκη είναι πως καταφέρνει και έχει εκπομπή το πρωί με τον Γιάννη Καλαμίτση από τις 6.00 -8.00 το πρωί και μόνος του το βράδυ στις 20.00-22.00. Ξέρω ότι έχει μεγάλη αγάπη στα παιδιά του και στη δουλειά του που τη θεωρεί και αυτή μέρος της οικογένειας του. Αλλά τα «γερμανικά  νούμερα» που  κάνει στον Real Fm και στην εφημερίδα Realnews είναι εξαντλητικά. Tου εύχομαι λοιπόν ολόψυχα, περισσότερο ελεύθερο χρόνο γιατί, για να πούμε  και ένα αστείο, προβλέπω ότι αν βάλουν στα παιδιά του έκθεση στο σχολείο με θέμα  «μια καθημερινή ημέρα με τον μπαμπά μου»  θα δώσουν λευκή κόλλα….
Και κάτι τελευταίο. Ο Γιώργος Χουδαλάκης γιορτάζει σε ένα μήνα ξανά. Πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου κάθε χρόνο γιορτάζει μαζί με μερικούς άλλους την επέτειο του τελικού κυπέλου με την ΑΕΚ το 1979 με 3-1. Σκόρερς: Αναστόπουλος (51'), Λίμα (67'), Παθιακάκης (84'). Πανιωνιάρα ομαδάρα ολεεεεεεεεεέ!!!!

Realfm 97.8

06:00 - 08:00 Γ. ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ - Γ. ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ
20:00 - 22:00 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου