Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ταινίες για όλη την οικογένεια ……….



«Η μάχη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», δήλωσε σήμερα ο Γιώργος, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η εθνική συστράτευση. Μετά από πολύωρες συσκέψεις αποφασίστηκε το Ελληνικό Χόλυγουντ, να επιστρατεύσει τα πιο λαμπερά του αστέρια, να τα ντύσει στο χακί και να γύρισει δεκάδες κινηματογραφικες ταινίες, σε βουνά, πεδιάδες και στο κέντρο της πρωτεύουσας, αναπαριστώντας το έπος του 2011. Φυσικά κομπάρσοι για τα γυρίσματα όλων των ταινιών θα είναι υποχρεωτικά όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν αφού είναι «υπεράνω χρημάτων». Ενδεικτικά παρουσιάζουμε κάποιες από τις ταινίες :

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ
Πλοκή
Μια νύχτα του 2011, εφοριακοί συλλαμβάνουν ένα διανομέα πίτσας που δεν είχε απόδειξη και τον πιέζουν να καταδώσει τους συναδέλφους του που κάνουν το ίδιο, αλλιώς δε θα εκτελέσουν κανονικά τα δρομολόγια για Σύρο – Τήνο - Μύκονο……  Η ταινία θα προβληθεί στην «Εβδομάδα κριτικής» του Φεστιβάλ Αχαρνών το Σεπτέμβριο.

ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ 2 ΦΟΡΕΣ
Πλοκή
Ο Παντελής συνταξιούχος του Τ.Σ.Α. σκηνοθετεί το θάνατο του πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξη του. Τον καταδίδει όμως η γυναίκα του η Χαρίκλεια για να τον εκδικηθεί γιατί τρώει τη σύνταξη του σε είδη διατροφής και λογαριασμούς ΔΕH. Μια μέρα o Παντελής θα συναντήσει στο δρόμο το Χάρη, μέλος μιας ομάδας σαλταδόρων που κλέβουν "τροικανούς" με πολιτικά…


 Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ
Δεν υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία για την ταινία. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι θα πρωταγωνιστούν ο σύντροφος Μοαμάρ και ένας Aμερικανος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Yes, we Stross Can».

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
Πλοκή
Η ταινία παρουσιάζει την αντίσταση μιας παρέας νέων που έχουν περίπτερο στο κέντρο της  Αθήνας κατά τη διάρκεια του μνημονίου. Συμμορίες εξωγήινων επιχειρούν να ληστέψουν κάθε βράδυ το περίπτερο των νεαρών οι οποιοι το υπερασπίζονται σθεναρά με τη βοήθεια ομάδας μεταναστών…..

ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Πλοκή
Με την κήρυξη της εθνικής συστράτευσης από το  Γιώργο,  ο Νέστορας και οι φίλοι του που μένουν στην Κηφισιά και το Διόνυσο φεύγουν για το μέτωπο του κέντρου της Αθηνας για να υπερασπίσουν τους εξαθλιωμένους κατοικους του. Η αδελφή του Μάρθα που υπηρετεί ως εθελόντρια στην Μ.Κ.Ο. « Ότι Αρπάξω»…..

ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ

Πλοκή
Η Νίκη υπάλληλος σε fast food απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες γιατί έφαγε μια ελιά από τη σαλάτα πελάτη του μαγαζιού. Ένας νεαρός λοχαγός που υπηρετεί στο πεδίο βολής "Σωκράτους" στην Ομόνοια και είναι ερωτευμένος μαζί της, ορκίζεται εκδίκηση…….

ΚΑΤΑΚΟΠΟΣ ΝΕΛΛΗ

Πλοκή
Στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2011, η Νέλλη, μια Eλληνίδα που σπουδάζει μπαγλαμά και κλασσικό μπαλέτο, δουλεύει 12 ώρες την ημερα στη λάντζα ενός πατσατζίδικου, γίνεται διάσημη με τη βοήθεια του προεδρου της κυβέρνησης…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου