Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Το δώρο του νονού και της νονάς


Σύμφωνα με την παράδοση συνηθίζεται να προσφέρεται ένα δώρο στους νονούς της νύχτας ως “ευχαριστώ” για την τιμή να αποδεχθούν τα νέα τους καθήκοντα, αλλά και για τα έξοδα που ανέλαβαν για την προστασία που θα σας παρέχουν. Σκέφτεστε, λοιπόν, τι δώρο θα μπορούσατε να τους κάνετε για το ξεκίνημα της νέας αυτής κουμπαριάς. Κάτι που θα τους είναι χρήσιμο και λειτουργικό, κάτι που πραγματικά θα τους ευχαριστήσει. …
Όλα εξαρτώνται από το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε: 

·        Σε έναν νεαρό νονό της νύχτας μπορείτε να δωρίσετε κάτι που αφορά κάποιο χόμπι του όπως για παράδειγμα φορητό υπολογιστή για να οργανώσει τα ραντεβού του ή να κάνει συμφέρουσες αγορές μέσω ίντερνετ όπως σιδηρογροθιές και σουγιάδες τύπου πεταλούδα.

·        Για τη νονά της νύχτας κάτι ουδέτερο, αλλά όχι τετριμμένο όπως ένα όμορφο κόσμημα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια νεκροκεφαλή για παράδειγμα, ένα επίχρυσο στιλέτο ή ένα ρολόι, για τον ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό. Προσέξτε μόνο μην της πάρετε  κρεμαστό για το λαιμό με το μονόγραμμά της γιατί αν δεν της αρέσει το κρίμα στο λαιμό σας.

·        Αν οι νονοί της νύχτας είναι ζευγάρι, τότε μπορείτε να πρωτοτυπήσετε κάνοντάς τους δώρο ένα ταξίδι στη μαγευτική Σικελία για να γνωρίσουν από κοντά την οργανωτική δομή της Σικελικής Μαφίας, τον  κώδικα σιωπής και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της   Κόζα Νόστρα.

·        Ένα  άλλο χρήσιμο και συνάμα πρωτότυπο δώρο είναι ένας χειροποίητος δερμάτινος χαρτοφύλακας για να βάζουν μέσα τα έγγραφα για τις κατηγορίες για οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες και τις  ογκώδεις δικογραφίες που συντάχθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.

·        Mια άλλη εξαίρετη επιλογή που θα εντυπωσιάσει και σίγουρα θα  φανεί χρήσιμη είναι ένας Navigator με ειδικό πρόγραμμα πλοήγησης στους σκοτεινούς «διαδρόμους» που έχουν δημιουργήσει στον ελληνικό υπόκοσμο οι σπείρες των νονών. Έτσι θα είναι ήσυχοι ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν  (νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μπαρ, πιάνο μπαρ, τα πιάνω μπαρ).

·        Μπορείτε ακόμη να προσφέρετε μια ετήσια συνδρομή για γυμναστήρια και σχολές πολεμικών τεχνών όπως  πυγμαχία, καράτε και  πάλη. Μην ξεχνάτε ότι  οι  στιβαροί σβέρκοι, τα καλά δουλεμένα μπράτσα και οι καλογυμνασμένες ωμοπλάτες είναι τα βασικά εργαλεία της δουλειάς των «κουμπάρων» σας.

·        Άλλη καλή ιδέα είναι ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας για να δέχεται τα μηνύματα του μεγάλου αφεντικού. Και όταν λέμε μηνύματα εννοούμε να ρίξει ξύλο στον «στόχο», να πυροβολήσει για εκφοβισμό, να κάψει κανένα μαγαζί ή αυτοκίνητο και αλλά ψιλοπράγματα. 

Οφείλετε να είσαστε υπερήφανοι για τη νέα σας κουμπαριά ιδιαίτερα αν ο νονός σας κουβαλάει αρκετές δίκες στην πλάτη του και το όνομα του φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, φροντίστε αυτή να διαθέτει ποιότητα και αισθητικά να είναι συνυφασμένη με το χαρακτήρα και τις επαγγελματικές επιλογές του νονού σας. Καλά ξεμπερδέματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου