Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πολιτικός είσαι ρε ;


Η απέχθεια του Ελληνα πολίτη για τους πολιτικούς αυξάνεται τελευταία. Μορφή χιονοστιβάδας (μέσα στο καλοκαίρι) οι αποδοκιμασίες και τα γιαουρτώματα στους πολιτικούς. Aπό τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς δεν γλίτωσαν ούτε οι παρακάτω περιπτώσεις :

Δάσκαλος «γιουχαρίστηκε» άγρια στο Σύνταγμα  γιατί κρατούσε στα χέρια του ένα πολιτικό χάρτη της Ευρυτανίας. Ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα όταν υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα φέρει μαζί του μόνο γεωφυσικό χάρτη με τα βουνά και τα λαγκάδια της περιοχής.
Τα ίδια και χειρότερα έπαθε ο νυχτοφύλακας του Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας  και ένας εθελοντής διασώστης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Το γιαούρτωμα δεν γλύτωσαν Κούρδοι πρώην πολιτικοί κρατούμενοι που κρατούσαν πλακάτ και ζητούσαν πολιτικό άσυλο όπως και ένας υποστηρικτής του πολιτικού ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα.

Προπηλακίστηκε από "αγανακτισμένους"  η κυρία Νίτσα η οποία είχε μαζί της συνταγή για  "Πολίτικο μπακλαβά" και είχε βάλει λάθος στο χαρτί τον τόνο. Ίδια τύχη είχε και κάποιος που πουλούσε "Πολίτικο σάμαλι"!

Οι νεόνυμφοι και οι μάρτυρες ενός πολιτικού γάμου γλύτωσαν την τελευταία στιγμή αφού διέφυγαν από την πίσω πόρτα του δημαρχείου.

Κάποιος με το όνομα Αριστοτέλης που είπε ότι «ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον» αναζητείται και θα τον βρούν ακόμη κι αν κρυφτεί  "στου βοδιού το κέρατο "…..

Όσους έχουν στην ιστοσελίδα τους " Όρους χρήσης – Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων" δεν τους βλέπω καθόλου καλά…….

Σήμερα το πρωί είδα στο Protagon μια καταπληκτική γελοιογραφία του Πετρουλάκη που με οδήγησε να γράψω αυτό το κείμενο.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7210

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου