Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σαμάρια για τα γομάρια.....


Ακούς εκεί, να τους πει γομάρια. Ο πολιτικός πολιτισμός και το υψηλό επίπεδο του κοινοβουλευτισμού πήγε περίπατο. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα….. Θα μπορούσε για παράδειγμα να τους πει ζαγάρια ή ακόμη χειρότερα να τους αποκαλέσει μοσχάρια ή τομάρια ….

Τους πείραξε λέει  που τους είπαν γομάρια αλλά δεν τους πείραξε που ενώ φορολογούν και τα πουρνάρια κάποιοι άλλοι που δεν πληρώνουν μία, έχουν γίνει θρεφτάρια…..
Προσβλήθηκαν γιατί τους είπαν γομάρια κι όχι γιατί είναι αδειανά τα αμπάρια….και σε λίγο θα τρώμε κουκουνάρια…..
Θίχτηκαν γιατί τους είπαν γομάρια και θέλουν να μας κάνουν μαλλιά κουβάρια, αλλά εμείς φταίμε που δεν τους παίρνουμε με  τα λιθάρια….
Ενοχλήθηκαν  που τους είπαν γομάρια αλλά δεν τους πειράζει που αν μας κόψουν το ρεύμα θα γυρίζουμε με τα λυχνάρια και από τη ζάλη μας θα κάνουμε οχτάρια….
Διαμαρτύρονται που τους είπαν γομάρια, αυτοί που τώρα τρώνε τα χαβιάρια, ενώ πριν ήτανε ξυπόλητοι και μάζευαν κοσάρια που λέει και το τραγούδι….
Είναι απαράδεκτο λένε που τους είπαν γομάρια αλλά δεν τους πείραξε που με την τρόικα κάνουν παζάρια για πόσους μισθούς θα κόψουν τα χατζάρια….
Δεν μπορούν να ανεχθούν  λέει να τους λένε γομάρια αλλά μπορούν να κάνουν μια χαρά τις μπίζνες με τα κολλητάρια και άσε τον κοσμάκη να βόσκει χορτάρια….
Είναι άδικο λένε να τους λένε γομάρια ενώ είναι δίκαιο εμείς να σφίγγουμε τα ζωνάρια και για να ξεχρεώσουμε σε λίγο θα σπάμε πέτρες στα νταμάρια…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου