Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τι είδε ο μπάτλερ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρόλο «μπάτλερ» έχει αποδώσει στον αστυνομικό, που έχει αναλάβει τη φύλαξή του, και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο αστυνομικός εμφανίζεται σε φωτογραφία την προηγούμενη Τρίτη να κρατά την ομπρέλα για να μην βραχεί ο κ. Τσίπρας.
 
O Αλέξης Τσίπρας διαψεύδει την είδηση και θεωρεί πως πρόκειται για δημοσιογραφική λάσπη που ρίχνεται προς το πρόσωπό του. Να σταματήσουν οι “ντελάληδες” να κρατούν τη ντουντούκα της αντιδρασης, δήλωσε.         

Αποκαλύπτουμε σήμερα τη σκευωρία:

  •          Συνοδός του δεν ήταν αστυνομικός αλλα σύντροφος στη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ "Μέτωπο Αλληλεγγύης, Ανατροπής, Εποχιακής Κλιματικής Πρόγνωσης των Βροχοπτώσεων και Θερμοκρασίας".Στα πλαίσια του προγράμματος "χαλάρωση και αισθησιασμό για όλους" που υλοποιεί η Μ.Κ.Ο. " Θέατρο και πολιτιστικές δράσεις ως έξοδος διαφυγής" ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ & του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας συμμετείχε σε θεατρικό δρώμενο από το έργο «Τι είδε ο μπάτλερ» του Τζο Όρτον. Το «τι είδε ο μπάτλερ» είναι μια κλασικού τύπου φάρσα ως προς τη δομή της. Υπάρχει μια ιστορία σαν γενικό μοτίβο και πλήθος παρεξηγήσεων διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι εξηγείται η παρεξήγηση.
  •    Η ομπρέλα ήταν οικολογίκης κατασκευής και προελεύσεως, που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από τον ήλιο, με αποθήκευση υδρογόνου σε σφαίρες άνθρακα που του δάνεισαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια είτε καταναλώνεται επιτόπου, είτε εγχέεται και διοχετεύεται στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ. Η ομπρέλα ήταν εκεί, όχι για να προστατεύσει τον κ. Τσίπρα αλλά για να προστατεύσει από τη βροχή και το σαράκι, «το Νέο Κομμουνιστικό Μανιφέστο» γραμμένο από τον ίδιο, με όσο το δυνατόν απλό και κατανοητό τρόποαφού απευθύνεται στις μάζες και που πάντα κουβαλάει μαζί του ο Πρόεδρος για λόγους ασφάλειας.
  •       O Πρόεδρος δεν έχει 18 αστυνομικούς για προστασία αλλά σαράντα παλικάρια από την τοπική του ΣΥΝ Λειβαδιάς.
       Απέναντι στην λάσπη, στην μπόχα και δυσωδία που αναδύεται από όλο αυτό το δημοσίευμα αντιπαρατάσσουμε την αλήθεια. Η υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου διασφαλίζεται από το Σύνταγμα και αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας για τον κ. Τσίπρα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα άλλωστε αν αναλογιστούμε ότι η μητέρα του κατάγεται από την Ελευθερούπολη της Καβάλας, το πολιτικό του γραφείο είναι στην Πλατεία Ελευθερίας 1, 10553 Αθήνα και δηλώνει ένθερμος θαυμαστής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου